.

ESEMÉNYEK


ParaNoir Szülinap

2020. Október 3.

Október 3-án szeretettel várunk mindenkit a ParaNoir Pub 5. szülinapi bulijára! A CINEGORE csapata ismét egy remek kvízzel készül és ismét lesz "pia duplázós" tombola is, tehát a szórakozás mellet jó sok nyeremény is vár rátok. Ha szeretnél egy igazán jó estét, gyere és ünnepelj velünk!


CINEGORE Kvíz

2020. Július 25.

Február óta először, végre újra egy remek kvízzel érkezik hozzánk a CINEGORE csapata. Ha próbára tennéd a horror filmekkel kapcsolatos tudásodat, várunk szeretettel július 25-én! A részvétel, mint mindig ingyenes, a nyeremény a legtöbb pontot elérő csapatnak jár!

Sok sikert és kellemes időtöltést kívánunk!


CINEGORE Kvíz

2020. Február 15.

Ha szereted a horrorfilmeket és szívesen tesztelnéd a tudásodat ezen a téren, várunk szeretettel február 15-én a ParaNoir Pub-ba! A Kvízt a CINEGORE A MAGYAR HORRORPORTÁL csapata prezentálja, tehát a minőség garantált! A legtöbb helyes választ adó csapatnak jár a nyeremény, a nevezés, (mint mindig) ingyenes. 

Kellemes időtöltést kívánunk!


ParaNoir Szilveszter

2019.12.31 - 2020.01.01

Várunk szeretettel mindenkit az év utolsó napján is.

Ha összekötnéd a kellemest a hasznossal, nálunk megteheted, ugyanis a szórakozás mellett rengeteg izgalom és nyeremény is várhat rád. Idén két kvízzel is készülünk. Az egyik egy hagyományos kvíz "Horror filmek" témában, melyben 4 lehetséges válasz közül kell eldöntened, hogy melyik a helyes (tehát tippekből is simán összejöhet)... A másik kvízben filmzenéket kell felismerni (NEM CSAK HORROR témában). Mindezek mellett, szimplán a fogyasztással is nyerhetsz, a már hagyománnyá vált "piaduplázós" tombolával. Ráadásul pezsgőre sem kell költened, mert az éjféli koccintáskor egy pohár pezsgőre mindenki a vendégünk! Ha tehát az év utolsó napját nem szeretnéd unatkozással tölteni, akkor nálunk van a helyed!

Jó szórakozást és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!LEMMY Emléknap

2019.12.29

Ahogy minden évben, idén is megemlékezünk a MESTERRŐL. Ezen a napon csak MOTÖRHEAD fog szólni, 18:00-tól mindegyik teremben film, videóklipp és koncert vetítések lesznek. 

Minden Motörhead rajongót várunk szeretettel.


CINEGORE KVÍZ

2019.11.22

Ha ebben a borús, esős novemberi időben a nátha mellett valami más is költözne a testedbe, mondjuk egy démon, esetleg maga az ördög, nem árt ha tudsz pár dolgot a megszálltságról. A CINEGORE HORRORPORTÁL csapata ezzel az izgalmas témával érkezik november 22-én. A részvétel mint mindig, természetesen most is ingyenes és a legjobban tippelő(k)nek jár a nyeremény. 

Kellemes időtöltést és sok sikert kívánunk! :)


Ha unod már a hétköznapi helyeket, nézz be hozzánk! :)