.

ESEMÉNYEK


CINEGORE Kvíz

2020. Július 25.

Február óta először, végre újra egy remek kvízzel érkezik hozzánk a CINEGORE csapata. Ha próbára tennéd a horror filmekkel kapcsolatos tudásodat, várunk szeretettel július 25-én! A részvétel, mint mindig ingyenes, a nyeremény a legtöbb pontot elérő csapatnak jár!

Sok sikert és kellemes időtöltést kívánunk!


CINEGORE Kvíz

2020. Február 15.

Ha szereted a horrorfilmeket és szívesen tesztelnéd a tudásodat ezen a téren, várunk szeretettel február 15-én a ParaNoir Pub-ba! A Kvízt a CINEGORE A MAGYAR HORRORPORTÁL csapata prezentálja, tehát a minőség garantált! A legtöbb helyes választ adó csapatnak jár a nyeremény, a nevezés, (mint mindig) ingyenes. 

Kellemes időtöltést kívánunk!


ParaNoir Szilveszter

2019.12.31 - 2020.01.01

Várunk szeretettel mindenkit az év utolsó napján is.

Ha összekötnéd a kellemest a hasznossal, nálunk megteheted, ugyanis a szórakozás mellett rengeteg izgalom és nyeremény is várhat rád. Idén két kvízzel is készülünk. Az egyik egy hagyományos kvíz "Horror filmek" témában, melyben 4 lehetséges válasz közül kell eldöntened, hogy melyik a helyes (tehát tippekből is simán összejöhet)... A másik kvízben filmzenéket kell felismerni (NEM CSAK HORROR témában). Mindezek mellett, szimplán a fogyasztással is nyerhetsz, a már hagyománnyá vált "piaduplázós" tombolával. Ráadásul pezsgőre sem kell költened, mert az éjféli koccintáskor egy pohár pezsgőre mindenki a vendégünk! Ha tehát az év utolsó napját nem szeretnéd unatkozással tölteni, akkor nálunk van a helyed!

Jó szórakozást és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!LEMMY Emléknap

2019.12.29

Ahogy minden évben, idén is megemlékezünk a MESTERRŐL. Ezen a napon csak MOTÖRHEAD fog szólni, 18:00-tól mindegyik teremben film, videóklipp és koncert vetítések lesznek. 

Minden Motörhead rajongót várunk szeretettel.


CINEGORE KVÍZ

2019.11.22

Ha ebben a borús, esős novemberi időben a nátha mellett valami más is költözne a testedbe, mondjuk egy démon, esetleg maga az ördög, nem árt ha tudsz pár dolgot a megszálltságról. A CINEGORE HORRORPORTÁL csapata ezzel az izgalmas témával érkezik november 22-én. A részvétel mint mindig, természetesen most is ingyenes és a legjobban tippelő(k)nek jár a nyeremény. 

Kellemes időtöltést és sok sikert kívánunk! :)


ParaNoir HALLOWEEN

2019. Október 31

Végre ismét látótávolságba került kedvenc ünnepünk a Halloween! 

Ha egy igazán jó hangulatú Halloween bulit keresel, különösen ha jelmezbe is szeretsz bújni, akkor október 31-én a ParaNoirban  helyed! Mint mindig, most is lesz jelmezverseny, Kvíz a CINEGORE HORRORPORTÁL prezentálásában, az elmaradhatatlan "pia duplázós" tombola és rengeteg nyeremény... 

Várunk szeretettel!


ParaNoir Szülinap

2019. Október 5.


Október 5-én szeretettel várunk mindenkit a ParaNoir Pub 4. szülinapi bulijára! A CINEGORE csapata ismét egy remek kvízzel készül. Ezúttal, az épp 4 éve elhunyt, nagyszerű horror rendező, forgatókönyvíró és producer Wes Craven műveiből érdemes készülni. ;) Emellett ismét lesz "pia duplázós" tombola is, tehát a szórakozás mellet jó sok nyeremény is szerezhető. Ha szeretnél egy igazán jó estét, gyere és ünnepelj velünk! :)

Asztalfoglaláshoz kattints a gombra!


2019. Szeptember 7.

CINEGORE KVÍZ!


Nagyon jó hírünk van a kvíz-játékok kedvelőinek! Akik gyakran látogatnak el hozzánk már  tudják, hogy eddig is minden nagyobb esemény alap eleme volt, egy magas minőséget képviselő kvíz, amit nem más, mint a CINEGORE MAGYAR HORRORPORTÁL prezentált nektek!

A kvízes esték fő jellemzői az izgalom és a kiváló hangulat. Éppen ezért, a CINEGORE munkatársaival közösen úgy döntöttünk, hogy ezentúl minden hónapban rendezünk egy kvíz estet, amin a részvétel természetesen továbbra is ingyenes! Így a kellemes sörözés mellett, remek szórakozás, egy izgalmas élmény és persze nyeremény részese is lehetsz!

Az első kvíz est Szeptember 7-én lesz, aminek a témája nem is lehetne más, mint az idén 40. évét betöltő ALIEN! Nem árt felkészülni! :)

Várunk Szeretettel!


Ha unod már a hétköznapi helyeket, nézz be hozzánk! :)