Különterem foglalás

A ParaNoir Pub belső terme teljes egészében lefoglalható. Ez a terem kiválóan alkalmas születésnap, leány/legénybúcsú, nagyobb baráti összejövetelek, céges bulik megrendezésére.

A Te bulidon szóljon a Te zenéd! 

A terem külön hangosítással rendelkezik, így ha szeretnéd, a saját kedvenc zenéd fog szólni. Hozd magaddal a kedvenc zenéidet a telefonodon, vagy bármilyen Bluetooth kapcsolatra képes eszközön és irányítsd a bulit kedved szerint! 

A teremben található 70 colos televízió is rendelkezésre áll, ami vezetéknélküli kapcsolatra [képernyőtükrözésre] képes eszközökkel (telefon, tablet, laptop...) használható. 

Minden adott egy jó bulihoz!

Az ősztől tavaszig tartó időszakban kérhető a terembe saját sörcsap* is. Ha nem szeretnél a pultnál sorban állni minden sör után, kérhetsz saját sörcsapot, így Te és a vendégeid magatoknak csapolhatjátok a sört a nektek kényelmes tempóban, sorbanállás nélkül. Ezzel minden adott egy jó bulihoz!

A SAJÁT SÖRCSAP OPCIÓ JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

*Saját sörcsap igénylése esetén, a választott hordó sör árát, egy összegben ki kell fizetni. Amennyiben a teljes sör mennyiség nem fogy el, mérlegelést követően a megmaradt mennyiség árát visszafizetjük, tehát csak az elfogyasztott mennyiség kerül felszámításra.

A teremfoglalás feltételei

2019.10.19 napjától, a foglalással való visszaélések miatt a különterem kizárólag kaució megfizetése mellett foglalható! A különterem foglalása és minden hozzá tartozó szolgáltatás továbbra is INGYENES marad, amennyiben a foglalás ténylegesen megvalósul! A kaucióval kapcsolatos részletes leírás a gombra kattintva olvasható.

A különterem szolgáltatásait csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha foglaláskor fel van tüntetve, hogy mely szolgáltatás(ok)ra van igény, vagy a foglalt időpont előtt minimum öt nappal e-mailben (info@paranoirpub.com) leadott igénylés esetén!

A teremfoglalás minimum létszáma:

Szeptember 1-től Május 19-ig pénteki és szombati napokon 30 FŐ! Vasárnap és hétköznapokon egyéni, megegyezés szerint. Itt kérhető információ: info@paranoirpub.com

Május 20 és Augusztus 31 között, pénteki és szombati napokon 20 FŐ! Vasárnap és hétköznapokon egyéni, megegyezés szerint. Itt kérhető információ: info@paranoirpub.com

FOGLALÁST CSAK PONTOS LÉTSZÁM MEGADÁSA ESETÉN TUDUNK ELFOGADNI!

Kissebb létszám esetén asztalfoglalásra van lehetőség, ami történhet a terembe is, de ebben az esetben a fent említett szolgáltatásokat és a zártkörűséget nem tudjuk biztosítani.

AMENNYIBEN A FOGLALÁS NAPJÁN ÉS IDŐPONTJÁBAN A MEGJELENT VENDÉGEK SZÁMA NEM EGYEZIK MEG A FOGLALÁSBAN MEGADOTT LÉTSZÁMMAL ÉS NEM ÉRI EL A MINIMUM LÉTSZÁMOT, ÚGY A KÜLÖNTEREM FOGLALÁS AUTOMATIKUSAN ASZTALFOGLALÁSSÁ MINŐSÜL!