Kaució

2019. Október 19-től a különterem kizárólag kaució megfizetése mellett foglalható! A különterem foglalása és a hozzá tartozó szolgáltatások továbbra is ingyenesek maradnak, amennyiben a foglalás ténylegesen megvalósul. (Az Október 19-i időpont utánra eső, de korábban leadott különterem foglalásokat nem érinti).

A kaució mértéke minden esetben 20 000 Ft. A foglalás kizárólag a kaució kifizetése után kap aktív státuszt. Az inaktív státuszban a különterem továbbra is foglalható marad! A kaució befizetésének határideje, a foglalt időponttól visszaszámított 10 nap. Ha a foglalás leadása és a foglalt időpont között kevesebb mint 10 nap van, a befizetési határidő 48 óra. Amennyiben a kaució nem kerül kifizetésre, a foglalást töröljük. A kaució kifizetése történhet átutalással, vagy a helyszínen készpénzzel. Az átutaláshoz tartozó adatok a lap alján találhatók.

Lemondási időszakok

Amennyiben a foglalás megvalósul, értelemszerűen a kauciót teljes mértékben visszatérítjük. Ha a foglalás megvalósul, de a megadottnál kevesebb létszámmal, (ami viszont eléri a megadott létszám legalább 50%-át) úgy a kaució szintén teljes mértékben visszatérül, azonban a terem privát használatát nem tudjuk biztosítani. Ha a megjelent vendégek száma nem éri el a megadott létszám 50%-át, úgy a kaució 50%-a térül vissza.

A foglalás ingyenesen lemondható a foglalás napjától visszaszámított hét napig. Ebben az esetben a befizetett kaució 100%-át visszafizetjük.

Fizetési lehetőségek

A kaució kifizetésére lehetőség van a helyszínen készpénzben. Az átvételről 2 példányban elismervény készül. A helyszínen történő kifizetés esetén bankkártyás fizetésre nincs lehetőség! A helyszíni készpénzes kifizetés esetén, a kaució visszafizetése is készpénzben történik a foglalás napján.

Átutalással történő kifizetés esetén, a kaució visszafizetése is kizárólag átutalással történhet, ugyanarra a számlára, amelyről az átutalás érkezett. Az átutalásos kaució visszatérítése, a foglalás napján történik.

Átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Scary Point Pub Kft.

Számlaszám: 10300002-10642825-49020010

Összeg: 20 000 Ft.

Megjegyzés: A foglalásban megadott név +  "Foglalási kaució"

(Fontos, hogy a megjegyzés rovatban az a név szerepeljen és úgy, ahogy a foglalásban is szerepel!)